joi, 20 februarie 2014

Consiliere Psihologică On-Line

Experienta cu clientii mi-a spus ca nu toti au acces la terapia individuala din cabinet. Multi dintre pacientii care nu erau in tara sau care nu erau deplasabili, si-au dorit să aiba pe cineva cu care să stea de vorbă, cu care să se consulte, sa se descarce, sa se simta intelesi.


Uneori e dificil atunci cand timpul te preseaza, sau cand efectiv nu te poti deplasa la un cabinet medical din motive de sanatate sau legate de distanta.

De aceea am decis sa vin in intampinarea celor care isi exprima dorinta de a primi consultatii on-line, putand sa ne intalnim pe Internet.


Cum vom proceda?

Decizia este tot a ta: putem să ne vedem pe Skype la o dată şi o oră stabilită de comun acord prin email. Este important sa iti creezi un cont pe Skype, in cazul in care nu ai deja unul. Experienta terapiei on-line este asemanatoare consultatiilor din cabinet, avand acces la interactiunea face-to-face prin webcam. Interactiunea se desfasoara intr-un timp real. Pe de alta parte beneficiezi de confortul caminului tau.

Implicarea in procesul terapeutic este importanta, deschiderea, sinceritatea fiind punctele de pornire in relatia terapeutica in care confidentialitatea informatiilor este garantata de codul deontologic al profesiei de psiholog.

Daca doresti o schimbare in viata ta, acest lucru are toate sansele sa se intample atata timp cat esti determinat si implicat.

Cum se plateste consiliera on-line?

În momentul în care te-ai decis că doreşti consiliere on-line prin email, Skype, te rog să mă contactezi la adresa de e-mail: cabinet_psihoterapie@yahoo.com, pentru a-mi face o scurtă descriere a problemei tale şi pentru a-mi da câteva date despre tine.

După ce voi avea confirmarea plăţii şedinţelor, în termen de 48 de ore vom stabili data şi ora la care vom începe şedinţele pe Skype.

In ceea ce priveste modalitatea de plata, vei primi un cont unde se face plata inainte de sedinta cu 24 ore. Poti achita in avans 5 sedinte, iar a 6-a este gratuita.

Niciun comentariu:

Pentru orice problema exista solutie!

Pentru orice problema exista solutie!