marți, 20 septembrie 2011

Grup de suport pentru persoane care sunt in doliu

Cabinet Individual de psihologie Ruxandra Marcu organizeaza grup de suport care recent au suferit o pierdere si care au nevoie de suport psihologic. Grupul va fi deschis, adica pot intra oricand persoane noi in grup.

Obiectivul acestui grup:
- Sa ofere suport psihologic
- Sa ofere cadrul pentru a impartasi sentimentele pe care le incearca cu alte persoane aflate in aceeasi situatie
- Sa traverseze toate etapele perioadei de doliu cu suportul grupului si al terapeutului
- Sa fie suport pentru emotional

Daca te afli in aceasta situatie, posibil sa treci printr-o perioada de DEPRESIE. DEPRESIA in perioada de doliu este cea mai frecventa. Exista tratament, exista timp, exista grup de suport pentru TINE! “Exista timp pentru toate: un timp pentru ras si un timp pentru plans….” Nu te descuraja! Vino alaturi de noi si garantam ca iti va fi mai bine! Este important sa iti doresti asta!

Oricine trece prin perioada de doliu, trece si prin aceste etape.

1. Negarea - "Nu se poate sa fie adevarat!" – este faza in care nu constientizam ca pierderea s-a produs
2. Furia - "De ce mi se intampla asta mie? Cu ce am gresit? Nu merit sa mi se intample asta!" – este faza in care cautam sa dam vina pe noi sau pe altii, pe D-zeu, pe soarta, etc.
3. Disperarea - "Daca sunt mai bun, daca renunt la anumite lucruri sau obiceiuri, poate ca sufletul lui va fi intr-un loc bun!" - este faza in care majoritatea devin mai credinciosi in D-zeu, incearca sa fie mai buni, mai curati sufleteste...
4. Depresia - "Ce sens mai are sa mai traiesc, sau sa lupt? Pentru ce?" – este faza in care cautam resursele si motivatia fiecaruia
5. Acceptarea - " Stiu ca nu sunt vinovat!... Stiu ca nu aveam cum sa evit asta…" – este faza in care acceptati ca viata poate continua si ca merita traita!

Nu exista nici un risc daca va faceti o programare. SUNA ACUM la tel. 0744397886 sau scrie-mi un email: cabinet_psihoterapie@yahoo.com si spune “exista timp pentru toate” si beneficiati de prima sedinta GRATUIT!
Sedintele sunt total CONFIDENTIALE si nu implica niciun risc din partea dv.!

Programul: 1intalnire/saptamana
Investitie: 20 lei/persoana
Locatia: Sibiu, str. G-ral Magheru, nr.17

Niciun comentariu:

Pentru orice problema exista solutie!

Pentru orice problema exista solutie!